VÁLÁS ELŐTT TREND – VÁLÁS KIS KÖLTSÉGGEL – VÁLÁS STORY - ÜGYFÉLSZOLGÁLAT NŐKNEK JÓ ÁR MELLETT

Válás témái interneten és személyesen - válóperben lévők ügyfélszáma: 06-305-992-842!

Orvos - Igazságügyi Közvetítők - Válási szakértők - Vagyonmegosztási szaktárgyalók - Ügyvédek - Szexuálterapeuta - Igazságügyi Szakértők - Pszichológusok - Közgazdászok vesznek részt irodai működésünkben szakmai partnerként per előtt, per közben és perek lezárásaként.


Bírósági perek alapját, nők válási helyzeteit jelentő közvetlen válás kommunikáció előkészítése (TFKKE), válóper beadása előtt, válóper után, válás közben bírósági perben - Magyarországon nálunk fontos téma a válás nőknek, nemzetközi ügyekben szaktárgyalói, válási szaktanácsadás, válási stratégiák kialakítása részvétel.


Magyarországon élők számára sikeresen irodánk válás szakértőivel lefolytatott közös munka eredményeivel válás a bírósági peres illeték nagy részét megtakarítja Önnek!

Komplex válóper, komplex válás lehet olcsóbb, jó ár mellett, mint az elhúzódó, gyűlölködő sok tárgyalásos bírósági válópereskedés!

A nő Magyarországon érték - szakmai és társadalmi álláspontunk szerint!


Gyors válás is lehet jó válóper eredménye! Válás és nő egészség sokban kapcsolódik! Válás jó áron a nők felkészültségétől függ!


Kis költséggel, elérhető áron a személyes konzultáció, ahol a részletekről is tájékozódhat!


Bejelentkezéshez nőknek konkrét ügyekkel, feleség válási szándékkal, válóper előtti üggyel, házasság vége élethelyzetekkel, formális eljárásoktól független TFKKE konzultáció:


Ügyfélkapcsolat és bejelentkezés konkrét, személyes ügyeikkel:

06-305-992-842
(10h-18h ) Válás info közvetlenül a nőknek!


Válóperes helyzet közben válás stressz és nő burnout válóperben elkerülése szakmai cél nálunk!


E-mailen: valoperek@gmail.com, vagy valasok@webmail.hu






Nők és a válás story!

2012. május 21., hétfő

Válás és válóper költségei csökkentése és a családok védelme a CERI Divorce Institute kitűzött célja

Aki Magyarországon foglalkozott a válás és kapcsolódó szolgáltatások problémakörével az tudja, még mindig túlsúlyban vannak a válást, mint perben aratott sikert értelmezők tábora.

Egyes iskolák és egyes jogvédő csoportok szinte "szakmai szektákra" emlékeztető módon saját elméleti alapjaikra építenek fel minden gyakorlatot, míg jogvédő csoportoknál csak az egyik félre az anyák jogvédelmére, vagy az apák jogvédelmére fókuszálva folyik a visszhangos jogvédő munka.



A Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ és a CERI Civilkutató Intézet új szellemiséget a családok egészének védelmét emelte be a válás válságainak megoldásai céljaként.

Jogvédelem a jogsértettnek legyen az férfi, vagy nő - elsőbbség a gyermeknek és jogainak, elsőbbség a család válság utáni helyreállításának és a válási mediációnak a bírósági tárgyalótermek zajos perei helyett - így összegezte Dr. Tamás Gyöngyvér a KIM volt munkatársa, európai jogász a válási intézet küldetését.

( Családok megtartása, válások kárcsökkentése elsődleges céljával a családi válságok, válások, vagyonmegosztások, gyermekelhelyezés és más gyermekjogi ügyekben folyamatos szakmai részvétel,
 válási tanácsadás, szakértői vélemények, válási mediáció és kapcsolodó szolgáltatások teljes köre egy helyen az intézet keretei között.)
Szakmai pártatlanság és függetlenség a megbízók felé ez a Divorce Institute kiinduló gondolata.



Ügyfelvétel: 06-306-377-164      e-mail: ugyek.hu@index.hu